Onze dienstverlening

Visite Zonder Zorgen zet zich in voor liefdevolle zorg en ondersteuning

Waar wij u mee kunnen helpen

Visite Zonder Zorgen is de toonaangevende thuiszorgorganisatie voor senioren. Bij ons kunt u terecht voor begeleiding, persoonlijke verzorging, huishoudelijke ondersteuning, mantelzorgondersteuning, gezelschap, liefdevolle aandacht en betrokkenheid.

Visite Zonder Zorgen heeft lopende contracten Wmo Begeleiding en Persoonlijke Verzorging in de regio Westfriesland, regio Alkmaar en gemeente Edam-Volendam. Daarnaast bieden wij onze dienstverlening particulier aan en op PGB-basis.

Zo lang mogelijk zelfstandig zijn en blijven

De ontwikkelingen in de zorg maken dat steeds meer senioren langer thuis blijven wonen. De zorg thuis wordt hierdoor complex. Hierbij gaat het om mensen met een chronisch ziektebeeld, zoals bijvoorbeeld de verschillende vormen van dementie, reuma of hart- en vaatziekten. Ook gaat het hier om de continuïteit van zorg voor mensen die net thuiskomen uit het ziekenhuis.  

Visite Zonder Zorgen zet zich in voor liefdevolle zorg en ondersteuning van deze senioren, op zowel praktisch als emotioneel vlak. Wij zoeken samen naar de best mogelijke oplossing, zodat senioren zo lang mogelijk zelfstandig zijn en blijven. De focus ligt hierbij op goede begeleiding, persoonlijke verzorging en persoonlijke aandacht.

Ondersteuning voor mantelzorgers

Mantelzorger bent u niet van de één op de andere dag. Waarschijnlijk bent u meegegroeid in een veranderde situatie. De kans is aannemelijk dat u zichzelf ook geen mantelzorger noemt, maar het toch wel bent. Merkt u dat uw dierbare steeds meer hulp nodig heeft? Heeft uw dierbare meer moeite met kleine klusjes in huis of verslechtert uw dierbare de laatste tijd? En is de zorg die u wekelijks of dagelijks geeft aan uw dierbare eigenlijk niet meer genoeg? Denk dan eens aan mantelzorgondersteuning.

Mantelzorgondersteuning kan al verlichting geven voor enkele uurtjes per week. Ook dagdelen en hele dagen zijn mogelijk. Zo kunnen wij u ondersteunen en het vertrouwen geven dat uw dierbare goed wordt verzorgd. Dat betekent iets meer tijd voor uzelf en professionele zorg voor uw dierbare. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Hoe kunnen wij u helpen?