Over Visite Zonder Zorgen

Visite Zonder Zorgen is de toonaangevende thuiszorgorganisatie voor senioren

“Als je iets zelf niet meer kunt, is het fijn dat iemand anders dat met respect en aandacht doet.”

Ellie

Al bijna 1 jaar cliënt bij Visite Zonder Zorgen

Visite Zonder Zorgen is de toonaangevende thuiszorgorganisatie voor senioren. Bij ons kunt u terecht voor thuiszorg in de vorm van Persoonlijke Verzorging, Begeleiding, Huishoudelijke ondersteuning, mantelzorgondersteuning, gezelschap, liefdevolle aandacht en betrokkenheid.

Visite Zonder Zorgen is opgericht door Ramona en Ingrid. Twee vriendinnen met een hartenwens. Namelijk de zorg voor senioren in Nederland verbeteren. Vooral met als doel om senioren zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuisomgeving te laten wonen. Daarbij staat de kwaliteit van leven op de eerste plaats.

Dromen

Onze droom is een maatschappij waarin senioren zich gezien en gewaardeerd voelen en waaraan zij zelf actief blijven bijdragen. Visite Zonder Zorgen staat voor liefdevolle aandacht en professionele zorg voor senioren en zoekt de verbinding met anderen om dit mogelijk te maken. 

Jarenlange ervaring in de thuiszorg heeft Ramona en Ingrid gemotiveerd om het anders te doen. Daarom bestaat Visite Zonder Zorgen. Visite Zonder Zorgen neemt de tijd voor een bezoek. Onze senioren bepalen waar, met wie, hoe lang en hoeveel zorg zij willen.

Wij zijn nieuwsgierig naar de mens achter een gezicht. Samen met de omgeving ontdekken wij waaraan iemand behoefte heeft, zodat die persoon als mens onder de mensen kan leven. Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met andere zorgorganisaties, zorgverzekeraars en gemeenten.

Visite Zonder Zorgen komt op visite. Daar gedragen wij ons ook naar. Wij komen niet alleen voor zorg, maar richten ons vooral op het welzijn en plezier van onze cliënten. Dat betekent dat wij veel meer tijd voor onze cliënten hebben. Samen koken of een wandeling maken, daar maken wij graag tijd voor.

Naast dienstverlening voor particulieren en dienstverlening op PGB basis, leveren wij ook gecontracteerde zorg via de Wmo voor de Regio West-Friesland, Regio Alkmaar en gemeente Edam-Volendam.

Onze toekomst

Onze missie is in de toekomst persoonsgerichte en liefdevolle zorg te blijven bieden, ondanks de hoge druk in de zorgsector en de grote vraag naar goede zorg. Dat de senioren – onze cliënten – zich blijvend gezien en gewaardeerd voelen.

Visite Zonder Zorgen vindt het hierbij belangrijk dat de juiste professionele zorg wordt in gezet. Hiervoor leren we mensen kennen, laten we mensen weer mensen zijn, doen we activiteiten die bij de mensen passen, samen lachen en samen huilen, echt tijd vrij maken voor elkaar.

 Dat doen wij het liefst en daar zetten wij ons volledig voor in!

Liefs Ramona en Ingrid