Werken bij

Ondersteun senioren bij dagelijkse taken

Visite Zonder Zorgen is de toonaangevende thuiszorgorganisatie voor senioren. Bij ons kunnen senioren terecht voor thuiszorg: Persoonlijke Verzorging, Begeleiding, Huishoudelijke ondersteuning, vervoer naar afspraken, mantelzorgondersteuning, gezelschap, liefdevolle aandacht en betrokkenheid. 

Wij leveren thuiszorgdiensten van hoge kwaliteit met als doel eraan bijdragen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen leefomgeving kunnen blijven wonen. Zodat zij de regie over hun eigen leven behouden.

Wil jij bij ons komen werken?

Onze collega’s zijn liefdevolle en betrokken mensen die onze senioren op nummer één zetten. Iedere dag is anders en dat vinden wij heerlijk. Werken met senioren is een voorrecht dat we serieus nemen. Dankzij ons kunnen mensen die wat extra hulp nodig hebben toch lang veilig zelfstandig blijven wonen.

Werken bij Visite Zonder Zorgen betekent dat je een afwisselende baan hebt, waarin je van betekenis bent. Jij krijgt verantwoordelijkheden, ruimte voor zelfontplooiing en ons vertrouwen. Wij werken hard, maar lachen veel en doen erg veel leuke dingen met onze senioren. Al onze medewerkers volg(d)en een gedegen inwerktraject en nemen deel aan een intern scholingsprogramma.

Heb jij een warm hart voor senioren? Vind jij het belangrijk dat senioren zo lang en veilig mogelijk thuis kunnen wonen? Ligt jouw hart in de zorg? En wil jij je actief inzetten voor een plezierige oude dag voor onze senioren? Laten we eens met elkaar bellen om te elkaar te leren kennen.

Contactformulier werken bij

15 + 15 =

Telefoon

085 – 070 2544

E-mail

welkom@visitezonderzorgen.nl